Entressessä taidetta Espoo-päivänä, lauantaina 29.8.

Espoo päivää vietetään lauantaina 29.8. Luvassa on paljon ohjelmaa koko perheelle Entressen ja Espoontorin välisellä ulkoalueella klo 12-16, voit tutustua päivän ohjelmaan täältä.

Myös Entressen sisällä tapahtuu, Asukastalo Tuunaamon näyttelyn avajaiset ovat alkaen klo 11.00. Näyttelystä voit lukea lisää täältä. Muista osallistua myös budjetointipeliin!

Lisäksi mielen virkistykseksi on luvassa taidetta.
Klo 11-12 Espoon Niittykummun koulun Montessorin 2. - 4. Luokan tytöt ovat valmistaneet esityksen Espoo päivää varten. Ryhmän nimi on Sateenkaaren täplät. Esityksen pohjana on myönteistä puhetta siis kannustusta, tervehdyksiä ja kohteliaisuuksia ja välineinä kuvataide ja esitystaide. Kesto noin tunti. Nam! Esityksen löydät 2.kerroksen hissiaulasta, H&M:n ja Cafe Rennon välistä.

Lisäksi klo 11-18 välisenä aikana Clas Ohlsonin läheisessä tilassa OBJEKTI -näyttelyn Espoo-päivän tapahtumia. Luvassa videoita ja installaatioita seuraavilta taiteilijoilta: Anssi Kasitonni, Minna Suoniemi, Sepideh Sadatizarrini, Dragos Alexandrescu, Marek Pluciennik ja Roberto Pugliese.
Lisäksi luvassa
Klo 14.00 Bodycount / Harri Piispanen
Klo 16.00 Mureddu://:Cartheuser - experimental music impovisation
OBJEKTIsta voit lukea lisää täältä. TERVETULOA!Julkaistu: 26.8.2015