Tervetuloa tutustumaan Avonin pisteelle 16.4. klo 10-16

Avon on yritys, joka on puhunut yli 130 vuoden ajan kauneuden, innovaation, optimismin ja ennen kaikkea naisten puolesta. Avonin valikoimaan kuuluu laajasti edullisia mutta erittäin laadukkaita tuotteita, jotka on kehitetty viimeisimpien innovaatioiden ja trendien mukaan - meikit, ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet, tuoksut, asusteet, korut sekä kodin käyttötavarat. Avonin itsenäisiä konsultteja on tällä hetkellä maailmassa yli 6 miljoonaa, ja Avonilla on toimintaa 120 maassa. Tuotteita on mahdollista alkaa myymään itse, tai tilata vain omaan käyttöön. Avonin tuotteita on Suomessa mahdollista ostaa Avon-konsulttien kautta sekä Avon Online –verkkokaupasta.

Avon tekee työtä naisten puolesta joka päivä – Avon lahjoittaa kaikki rintasyöpäkampanjan ja kotiväkivaltakampanjan tuotteiden myynneistä saadut tuotot suoraan suomalaiseen rintasyövän sekä kotiväkivallan vastaiseen hyväntekeväisyystyöhön. Maailmanlaajuisesti Avon & Avon Foundation for Women ovat lahjoittaneet näihin hyväntekeväisyyskohteisiin yli miljardi dollaria.

AVON – Kauneutta Tositarkoituksella.Avon pisteellä voit tulla tutustumaan kosmetiikkatuotteisiin sekä osallistumaan kauneustuotesetin arvontaan!

Paikalla ei ole Avonin tuotteiden myyntiä, mutta jaamme ilmaisia kuvastoja sekä tuotenäytteitä.

Saat halutessasi edustajalta oman maksuttoman asiakasnumeron, joka lähetetään sähköpostitse. Asiakasnumero oikeuttaa Sinut tilaamaan tuotteita internetin kautta itse.

Ensitilaajille on luvassa mahtavia lahjaetuja! Asiakasnumero ei sido mihinkään.

Tuotteisiin voit tutustua sivuilla www.avon.fi.

Paikalla on edustaja Tiia-Tuulia Ketonen.

Rakkaudella, Avon
Julkaistu: 4.4.2016