Street Foodia Entressessä la 8.4.

Lauantaina 8.4. päästään herkuttelemaan katuruualla, kun Omnian kokkiopiskelijoiden pop up -ravintolat aukeavat Entressen 2. kerrokseen klo 9–18! Ravintolat löydät H&M:n ja Espoon Keskuksen Fysioterapian välisestä tilasta.


Kastro on kahden opiskelijan perustama pop up -ravintola, joka valmistaa kotimaisia perinneruokia modernilla höysteellä. Kastro valmistaa täysin vegaanista ja kestävän kehityksen mukaista ruokaa. Kastro Facebookissa >>

Menu
Alkuruoka: Peruna-porkkanasosekeitto + persiljaöljy
Pääruoka: Härkisbolognesekaalikääryleet
Jälkiruoka: Mustikkahyytelö-raakasuklaakakku


Lande tarjoaa suomalaista kasviskaturuokaa. Lande haluaa edistää asiakkaidensa hyvinvointia ja muistuttaa, että aito ruoka tulee maalta. Kaikki ruoka on gluteenitonta. Lande Facebookissa >>

Menu
Alkuruoka: Palsternakka-perunakeitto, kuorisipsit, yrttiöljy
Pääruoka: Täytetty rieska härkiksellä, coleslaw, piparjuurimajoneesi, silmusalaatti (sisältää kauraa)
Jälkiruoka: Mustikka-kaurasmoothie kaardemummalla

 

 
Chipolino
pop up -ravintolan ideana on tarjota täysin vegaanista, suomalaisista perinteisistä raaka-aineista valmistettua ruokaa, joka maistuu kaikille!


Colors
myy terveellistä ja maukasta kasvisruokaa, joka on valmistettu aidoista ja luomu raaka-aineista. Colors Facebookissa >

Tervetuloa!


Julkaistu: 28.3.2017