Ravintola Amasra

Ravintola Amasra

Ravintola Amasra on perustettu vuonna 2008 kun Turkin Amasrasta kotoisin olevan yli kolmenkymmenen vuoden Välimerellisen ja Orieantaalisten makuelämysten tuottamiseen erikoistuneen keittiömestarin johdolla, joka on jo ehtinyt palvella Espoon keskuksen asiakkaita yli kuuden vuoden ajan eri toimipisteessä ennen nykyistä ravintolaa.

Amasran ruokatarjonta perustuu asiakkaiden palautteisiin ja toivomuksiin, yhdistettynä Välimeren alueen erikoisuuksiin, mm. Turkkilais-Italialaiseen, ja Kreikkalaiseen keittiöön. Alkuperäiset maut perustuvat omaan pitkäjänteiseen tuotekehitykseen sekä vahvaan asiantuntemukseen.

Lounaalla on runsaan meze - alkupalapöydän lisäksi kolme lämmintä ruokavaihtoehtoja, jotka tekevät arkipäivästäkin juhlaa. Meitä suosivat eniten sellaiset asiakkaat, joille tarkea on raaka-aineiden tuoreus, ja jokaisen ruoan oma maku, alkupalasta jälkiruokaan.

Ravintola Amasraan käynti ulkokautta, Siltakadun puolelta.