Nyt tapahtuu

Lunasta lupaukset Entressessä!

16.1.2017

Tuliko tehtyä uudenvuoden lupauksia? Anna meidän auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kesäkuntoon?

Naistenkuntokeskus LadyFitness Entressen 2. kerroksessa tarjoaa alueen parhaat kuntoilumahdollisuudet naisille. LadyFitness on monipuolinen kuntosali yhdistettynä runsaaseen ryhmäliikuntatarjontaan, josta löytyy erilaisia vaihtoehtoja kaiken kuntoisille ja ikäisille liikkujille, aloittelijoista konkareihin. Tänä vuonna tilaa lisätty vapaaharjoittelulle salin puolella sekä myös uusia harjoitteluvälineitä tulossa!

Valitse vain sopivin korttivaihtoehto ja aloita kuntoilu jo tänään!

  • 12 kuukauden jäsenyys, 49 €/kk tai koko vuosi kertamaksulla 550 €
  • Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 59 €/kk
  • Kertamaksulla (15 €) vain asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Tutustu lisää osoitteessa lady.fi ja tule mukaan rentoon joukkoon!

Hyvinvoiva, parempi arki?

Aloita vuosi virkeänä ja vetreänä! Entressen 2. kerrokseen, täysin uusiin tiloihin, on vuoden alussa avannut Espoon Keskuksen Fysioterapia. Miltä kuulostaisi fysioterapia, jalkaterapia, hieronta tai terveysliikunta? Terveydenhuoltoalan koulutetut ammattilaiset auttavat sinua pitkäaikaiseen hyvinvointiin ja parempaan arkeen. Tutustu lisää espoonkeskuksenfysioterapia.fi ja aloita uusi vuosi paremmin.

Espoon Keskuksen Fysioterapialla jo 30 vuoden kokemus Espoon keskuksessa!

New year, new me?

Mikäli kaipaat muodonmuutosta, Entressen parturi-kampaamot ja kauneudenhoitoliikkeet auttavat sinua mielellään! Löydät Entressestä parturi-kampaamo Hairlekiinin, BeautyHair Sirpa Manserin sekä Salon Klipsin.

Hairlekiini-kampaamosta saat aina sinulle sopivinta palvelua: nopeat leikkaukset ja väripalvelut hektiseen arkeen tai rentouttavaa, kokonaisvaltaista hiusten hoitoa silloin, kun haluat hemmotella itseäsi.

Hairlekiini palvelee myös sunnuntaisin klo 12–16!

BeautyHair Sirpa Mansner on tuttu nimi kaikille, ketkä arvostavat laadukkaita, ammattitaitoisia hius- ja kauneudenhoitopalveluja. Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös solarium ja kauneushoitola.

Salon Klipsin löydät 2. kerroksesta, Emotionin tiloista, joten saat ostoista myös S-bonusta!

BeautyHair Sirpa Mansneria vastapäätä, 1. kerroksesta löydät myös La Chican. La Chica on kynsistudio ja kauneushoitolaketju, joka on erikoistunut laadukkaiden kauneudenhoitopalveluiden tuottamiseen. La Chicasta saat rakennekynnet sekä geelilakkaukset, ripsien pidennykset ja kestotaivutukset, korvien rei’itykset, hammaskorut, jalkahoidot sekä muita kosmetologin erikoishoitoja. Soita ja varaa aika: 050 548 7650 tai tule käymään!

Uusi harrastus?

Tuliko luvattua uuden harrastuksen aloittaminen? Muun muassa kirjojen luku on sivistävä ja rentouttava harrastus, johon Entresse tarjoaa apuja. Kauppakauppa Kirjatorin sekä pop up –liike Booky.fin lisäksi, 3. Kerroksessa sijaitseva Entressen kirjasto tarjoaa kirjoja, mutta myös tapahtumia ja aktiviteettejä vuoden ympäri.

Mikäli olet do-it-yourself –tyyppiä, löytyy Sinellistä varmasti tekemistä ja askarteltavaa sinulle! Tule tutustumaan ja inspiroitumaan Sinelliin, iloiset myyjät auttavat sinua mielellään uuden harrastuksen pariin. Mikäli sinulla on jokin ikuisuusprojekti kesken, apua nikkarointiin löydät Clas Ohlsonilta, Entressen 2. kerroksesta!

Hyvää uutta vuotta 2017!