Nyt tapahtuu

Uusi vuosi, uusi look?

30.1.2017

Mikäli kaipaat muodonmuutosta, Entressen parturi-kampaamot ja kauneudenhoitoliikkeet auttavat sinua mielellään! Löydät Entressestä parturi-kampaamo Hairlekiinin, BeautyHair Sirpa Manserin, Salon Klipsin sekä La Chican.

Hairlekiini-kampaamosta saat aina sinulle sopivinta palvelua: nopeat leikkaukset ja väripalvelut hektiseen arkeen tai rentouttavaa, kokonaisvaltaista hiusten hoitoa silloin, kun haluat hemmotella itseäsi. Hairlekiini palvelee myös sunnuntaisin klo 12–16! hairlekiini.fi

BeautyHair Sirpa Mansner on tuttu nimi kaikille, ketkä arvostavat laadukkaita, ammattitaitoisia hius- ja kauneudenhoitopalveluja. Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös solarium ja kauneushoitola. beautyhairsirpamansner.fi

Salon Klipsin löydät 2. kerroksesta, Emotionin tiloista, joten saat ostoista myös S-bonusta! salonklipsi.fi

BeautyHair Sirpa Mansneria vastapäätä, 1. kerroksesta löydät myös La Chican. La Chica on kynsistudio ja kauneushoitolaketju, joka on erikoistunut laadukkaiden kauneudenhoitopalveluiden tuottamiseen. La Chicasta saat rakennekynnet sekä geelilakkaukset, ripsien pidennykset ja kestotaivutukset, korvien rei’itykset, hammaskorut, jalkahoidot sekä muita kosmetologin erikoishoitoja. Soita ja varaa aika: 050 548 7650 tai tule käymään! lachica.fi