Nyt tapahtuu

Lounaalle Entresseen

21.10.2017

Mikäli kaipaat purtavaa kesken päivän, tarjoavat Entressen ravintolat loistavat vaihtoehdot arjen sekä viikonlopun lounasruokailuun. Tutustu Entressen ravintoloihin ja tule herkuttelmaan, monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Käynti ravintoloihin ulkokautta. Taste of Kodin löydät Entressen 2. kerroksesta.

Välimeren herkkuja


Välimeren makuja tarjoavan ravintola Amasran lounaspöytä on tarjolla aina arkisin kello 10.30-15. Lounasbuffetin lisäksi runsaasta menusta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Kotiruokaa


Taste of Koti
-lounas on tarjolla arkisin klo 11-13.30. Lounas sisältää kaksi keittoa, joista toinen aina vegaaninen, lämpimän ruoan, runsaan ja raikkaan salaattipöydän sekä jälkkärin kahvin tai teen kera. Lounaan hinta on 10 € (8,50 € opiskelijoilta/ eläkeläisiltä).

Voit myös vaihtoehtoisesti syödä vain keittolounaan, sisältäen keiton, salaattipöydän, jälkkärin sekä kahvin tai teen, hintaan 8,50 € (7 €).

Intian makuja


Intialainen ravintola Deli Rasoi tarjoaa runsaan lounasbuffetin joka päivä, myös viikonloppuisin! Arkisin lounasbuffet on tarjolla klo 10.30-15 hintaan 10,50 € sisältäen salaattipöydän, riisiä, naan leipää, kaksi kasvisruokaa sekä kolme liharuokaa. Lisäksi kahvi tai tee kuuluu hintaan.

Viikonloppuisin lounas on tarjolla lauantaisin klo 11-15 ja sunnuntaisin klo 12-15 hintaan 13,50 €. Lounas sisältää salaattipöydän, kahta erilaista riisiä, naan leipää, kaksi kasvisruokaa sekä kolme liharuokaa. Jälkiruoka sekä kahvi tai tee sisältyvät hintaan.

Tuulahdus Aasiasta


Myös kiinalainen ravintola Jufu tarjoaa monipuolisen lounasbuffetin joka päivä: arkisin klo 10.30-15, lauantaisin klo 11-17 ja sunnuntaisin klo 12-17. Lounas sisältää salaattia, keiton sekä päivittäin vaihtuvat lämpimät ruuat. Myös sushit ja thairuoka!

Taatusti herkullista


Pizzan ystäville Kotipizzasta lounasaikaan hanajuoma kaupanpäälle! Lounastarjous on voimassa arkisin klo 11-14.

Nopeaan nälkään


Subway
sta päivänsubi vain 3,90€! Joka päivälle oma herkullinen subi®, valitsemillasi kasviksilla ja kastikkeella.