Nyt tapahtuu

Muurla Gift Shop joulukuussa Entressessä

4.12.2017

Muurlan Gift Shop on avannut jälleen jouluisen ovensa Kauppakeskus Entressen 2. kerrokseen. Muurlan Gift shopista teet ihania löytöjä ruoanlaittoon, kattamiseen, sisustamiseen niin lahjaksi itsellesi tai lähimmäisillesi tehtaanmyymälän hinnoin. Muurla tuo Entresseen runsaan valikoiman ajattomia ja ihania lasi-, emali-, puu, kynttilä- sekä tekstiilituotteita.

Vuoden 2017 uutuuksia ovat mm. rakastettavat Muumi Ystävät- ja Talviromanssi -sarjat, kaunis Vappu Keittiössä tuotesarja ruoanlaittoon sekä kattamiseen, Nordic -sarjan upeat eläinaiheet ja Muurlan design lasikaatimet sekä paljon muita ihanuuksia. Tule paikan päälle ihastumaan! Muurla Gift Shoppiin tulee jatkuvasti lisää uutta ja ihanaa lahjaideaa koko joulukauden ajan, tule ja ihastu!

Muurlan tuotteissa yhdistyvät suomalainen puhdaslinjainen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja käytettävyys. Suunnitteluprosessin lähtökohtana toimivat jokapäiväisen käytön vaatimukset.

Materiaalivalinnoista kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista syntyy ajattomia sekä katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen.

Haluamme luoda ihmisille helppokäyttöisiä tuotteita, jotka ilahduttavat ja kestävät vuodesta toiseen.

Nauti yhdessäolosta, kauniista kodista ja ennen kaikkea arjesta.