Nyt tapahtuu

10-vuotias kauppakeskus Entresse uudistuu!

6.3.2018

Espoon Keskuksessa sijaitseva kauppakeskus Entresse täyttää tänä vuonna 10 vuotta, jonka kunniaksi luvassa on läpi vuoden uudistuksia, muutoksia ja tapahtumia.

Kauppakeskus Entresse sai huhtikuussa 2017 uuden omistajan Baringsin ostaessa keskuksen. ”Entresse on erinomainen paikalliskeskus, jossa on paljon potentiaalia” sanoo Asset Manager Pauli Puntala Baringsilta. ”Haluamme tehdä Entressestä paremman paikan jokapäiväiseen asiointiin päivittämällä liikevalikoimaa. Lisäksi luvassa on muutoksia niin kulkureitteihin kun ilmeeseenkin.”

Suurin Entressen tulevista muutoksista on syksyllä ovensa avaava Lidl. –Entressen kauppakeskuksen uusi Lidl-myymälä täydentää hienosti myymäläverkostoamme Espoossa. Vilkas kauppakeskus Espoon keskuksessa on meille loistopaikka. Olemme iloisia, että pääsemme mukaan viettämään kauppakeskuksen juhlavuotta, Lidl Suomen aluejohtaja Kalle Noukkala kertoo.

Toisena uutena tulijana Suomalainen Kirjakauppa avaa ovensa Entressessä toukokuussa. Myös Entressen Alko uudistuu ja avaa myymälän pääsiäisenä uuden liukutasoyhteyden vieressä olevassa liiketilassa.

Entressen uudistusprojekti etenee vaiheittain ja sen on tarkoitus olla kokonaan valmis loppusyksystä 2018. Muutokset aloitettiin pysäköintihallista, josta on rakenteilla suora liukutasoyhteys 2. kerrokseen asiakkaiden liikkumista helpottamaan. Uusi kulkuyhteys avautuu huhtikuussa 2018.

Kauppakeskus Entresse palvelee normaalisti koko remontin ajan.

Lisätiedot:

Pauli Puntala
Asset Manager
+358 40 821 4116
pauli.puntala@barings.com

Lotta Lehtinen
Leasing Manager
+358 40 485 5329
lotta.lehtinen@barings.com
Lotta LehtinenLotta Lehtinen