Nyt tapahtuu

Jouluvalmistelut helposti Entressestä

3.12.2018

Entressen katon alla sinua palvelee lähes 40 kauppaa, kahvilaa ja erikoisliikettä, joiden palvelujen avulla varmistat itsellesi ja läheisillesi ihanan ja lämpöisen joulutunnelman ilman kiirettä. Olipa mielessäsi sitten rauhallinen joulunvietto tai suuret juhlat, kaiken tarvittavan voit hankkia saman katon alta –  helposti ja ilman stressiä.

Entressestä löydät lahjat kaikenlaisille saajille, myös itsellesi! Haluatko ehkä muistaa innokasta lukijaa, luontaistuotteiden suosijaa tai luovaa askartelijaa? Aallonharjalla kulkevalle viestijälle voi hankkia lahjaksi päivitetyn laitteen tai nopeampaa dataa, ja asusteiden nimeen vannovalle kauniita ja tyylikkäitä koruja. Pehmeiden pakettien täytteeksi voit sujauttaa vaatteita kaikenlaisille pukeutujille tai vaikkapa Finlaysonin laadukkaita kodintekstiilejä kotimaisen designin ystävälle. Hajuvedet, tuoksut ja korkealaatuiset kosmetiikkatuotteet tuovat monenlaiseen arkeen luksusta sellaista kaipaavalle.

Lahjakortit ovat aina onnistunut valinta. Entressen monipuolinen kattaus tarjoaa mahdollisuuden antaa lahjaksi tuotteita tai palveluita lahjansaajan oman mieltymyksen mukaan aina tarpeellisesta käyttötavarasta itsensä hemmotteluun.

Joulukukka on kaunis ja perinteinen vieminen kyläillessä, ja sillä voi tuoda helposti joulutunnelmaa myös omaan kotiin. Käy ihastelemassa värien ja tuoksujen loistoa Kukkakaaressa ja piristä ystävää tai itseäsi kauniilla asetelmalla!

Myös jouluaaton kruunun, joulupöydän, valmistelu hoituu kätevästi Entressestä. Suolaiset ja makeat herkut sekä maistuvat juomat voit hankkia kätevästi yhdestä paikasta Entressen palvelevista liikkeistä vaikkapa aattoa edeltävänä viikonloppuna. Jouluostoksien lomassa voit pysähtyä nauttimaan kupillisen kahvia tai täyttämään vatsaa Entressen ravintoloiden herkullisten ruokien äärellä. Pienten lasten kanssa voi myös pysähtyä Leikkiboksiin, jossa pikkuväki voi kiipeillä, puuhastella ja laskea mäkeä. Koko perheen kulttuuria tarjoilee Glims & Gloms pop up -teatteri, joka irtaannuttaa hetkeksi arjesta riemukkaalla nukketeatterimusikaalilla. Esitysten aikataulut voit tarkistaa vielä täältä.

Entressessä voit tehdä itsellesi jouluisen lupauksen: tänä jouluna entressaile.