Nyt tapahtuu

Entressessä lähtee nyt löytöjen loppukiri!

16.1.2019

Uusi vuosi lähtee käyntiin vauhdikkaasti, kun alennukset rutistavat tahtia loppua kohden entisestään! Nyt jos koskaan on loistava tilaisuus käyttää esimerkiksi joululahjaksi saadut lahjakortit, tai muuten vain päivittää kotia ja karderoopia alkaneen uuden vuoden kunniaksi.

Entressestä voit tehdä huikeita alennuslöytöjä monipuolisesti, sillä sinua palvelee lähes 40 yritystä mm. kodin sisustuksessa, muodissa, kauneus- ja hyvinvointipalveluissa sekä tekniikassa. Jos loppukirin vauhti uuvuttaa shoppailijan, pysähdy hetkeksi nauttimaan kahviloiden ja ravintoloiden herkullisesta valikoimasta.

Tarkemman listauksen liikkeistä sekä niiden aukioloajoista löydät täältä.

Tervetuloa tekemään alkuvuoden parhaimmat löydöt Entressestä!