Nyt tapahtuu

Espoo-päivä Entressessä

20.8.2020

Tervetuloa viettämään Espoo-päivää kauppakeskus Entresseen!

Kauppakeskus Entressessä avautuu Espoo -päivänä, lauantaina 29.8. Kuninkaantien taiteilijoiden viikon kestävä taidenäyttely. Paikalla on kymmenen espoolaisen taiteilijan töitä. Aistikkaassa tilassa pääset tutustumaan viikon aikana myös taiteilijoihin, jotka mielellään kertovat töistään ja yhdistyksensä toiminnasta. Taidenäyttelyn avajaisia vietetään lauantaina 29.8. kello 11 – 15, jolloin paikalla on useampi näyttelyyn osallistuva taiteilija sekä taiteilijoiden työnäytöksiä.

Näyttely on avoinna 6.9. saakka, arkipäivisin kello 12 – 19 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11 – 16. Espoo-päivänä Entressessä on mahdollisuus osallistua myös oman taiteen tekemiseen kierrätystaidepajassa. Taidepajassa voit loihtia oman taulun tai pienen taideteoksen pajasta löytyvistä tarvikkeista ja aarteista. Paja on avoinna lauantaina 29.8. kello 11-15. Pajassa noudatetaan erityistä turvallisuutta puhtauden ja hygienian suhteen. Pajaan pääsee yhdellä kertaa max 10 taiteilijaa avustajineen. Pajassa käytetään kertakäyttökäsineitä. Kierrätystaidepaja on maksuton.

Entressen 2. kerroksessa on lisäksi perjantaina ja lauantaina esillä Keski-Espoo -Seuran näyttely julkisista rakennuksista Espoon Keskuksessa, sekä seuran historiaa. Tervetuloa tutustumaan!

Espoo-päivänä avaamme jälleen myös Entressen Leikkiboksin. Leikkiboksi on avoinna 29.8.2020 alkaen arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 8-18 ja sunnuntaisin klo 10-18.

Jokainen Kauppakeskus Entressessä asioiva ja työskentelevä on meille tärkeä. Tehdään siis yhdessä mahdollisimman paljon koronavirusepidemian ennaltaehkäisemiseksi.

Pyydämme kaikkia asiakkaita saapumaan Entresseen aina vain täysin terveenä, huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja noudattamaan turvavälejä keskuksessa, sekä taidenäyttelyssä sekä -pajassa asioidessa.