Nyt tapahtuu

Osallistu Happy Days -kilpailuun!

23.9.2020

Tilaa Entressen uutiskirje Happy Days -viikonlopun aikana, ja voit voittaa 100 euron lahjakortin Entressen liikkeeseen. Arvomme 5 kappaletta lahjakortteja uusien tilaajien kesken ja 5 kappaletta nykyisten tilaajien kesken. Uutiskirjeen pääset tilaamaan TÄSTÄ!

Osallistumistaika on uusille tilaajille perjantaista lauantaihin 25.-26.9.2020. Arvomme viikolla 40 uusien uutiskirjeen tilaajien kesken 5 lahjakorttia ja vanhojen olemassa olevien tilaajien kesken 5 lahjakorttia. Lahjakortin arvo on 100€ ja se on yhteen ennalta määrättyyn Entressen liikkeeseen. Liikettä ei voi itse valita tai vaihtaa.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse ja lahjakortit postitetaan voittajille heidän ilmoittamaansa osoitteeseen. Ilmoitukset voittajille toimitetaan viikolla 40. Mikäli voittaja ei ole vastannut 11.10.2020 mennessä, suoritetaan arvonta uudelleen.

Osallistuminen edellyttää Entressen uutiskirjeen tilaamista. Uutiskirjeen rekisteriseloste on luettavissa osoitteessa: https://entresse.fi/rekisteriseloste/