Nyt tapahtuu

Koronavirusepidemian ennaltaehkäisy

25.2.2021

Hyvät asiakkaamme!

Jokainen Kauppakeskus Entressessä asioiva ja työskentelevä on meille tärkeä. Tehdään siis yhdessä mahdollisimman paljon koronavirusepidemian ennaltaehkäisemiseksi.

Kiinnitä erityistä huomiota käsihygieniaasi. Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Kauppakeskuksessa voit käyttää käsien pesemiseen wc-tiloja. Kauppakeskus Entressen wc-tilat palvelevat asiakkaita normaalisti kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Wc-tilojen siivousta on tehostettu.

Saavu ostoksille aina vain täysin terveenä! Vältä lisäksi liikkumista ryhmissä, sekä yleistä oleskelua kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. Kauppakeskuksen penkit ovat toistaiseksi pois käytöstä, pois lukien liikuntarajoitteiset sekä seniorit. Kauppakeskuksen järjestyksenvalvonta valvoo tilannetta kauppakeskuksessa, ja neuvoo ja opastaa tarvittaessa yhteisten pelisääntöjen osalta.

Pidä vähintään kahden metrin turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. Suosittelemme liukutasojen käyttöä hissien sijaan, sekä mahdollisuuksien mukaan asiointia kauppakeskuksessa vilkkaiden aikojen ulkopuolella, kuten aamupäivisin.

Käytä kasvomaskia kauppakeskuksen ja liikkeiden tiloissa kaikissa tilanteissa.

Kauppakeskus Entressen Leikkiboksi on suljettu toistaiseksi ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä STM:n antaman ohjeistuksen mukaisesti. Lisäksi Entressen liikkeistä ja palveluista suljettuina ovat tällä hetkellä toistaiseksi Pelaamo sekä Helinä Rautavaaran museo.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeistuksia, ja teemme tarvittaessa muutoksia käytäntöihin tilanteen vaatiessa.

Kauppakeskus Entressen liikkeet palvelevat tällä hetkellä osittain supistetuin aukioloajoin. Kaikkien liikkeiden ajantasaiset aukioloajat löydät osoitteesta: entresse.fi/liikkeet-palvelut/

Yhteisiä pelisääntöjä noudattamalla asiointi kauppakeskuksessa on kaikille turvallista, ja arki sujuu mukavammin. Kiitokset huomaavaisuudestanne!

Tartuntatautilain 58 h §:n mukainen suunnitelma, Kauppakeskus Entresse