Nyt tapahtuu

Valmistaudu juhlaan!

10.5.2021

Dressmann-myymälästä löydät kaiken mitä tarvitset kevään juhliin! Pukuvalikoimastamme löydät rentoja pellavapukuja, mukavia Wool Stretch -pukuja sekä klassisia villapukuja. Useita värejä, malleja ja istuvuuksia. Voit valita pukuun takin ja housun koot erikseen löytääksesi täydellisen istuvuuden.

Kauluspaidat ovat juuri nyt kampanjassa! Osta 2, ja saat edullisemmasta 50% alennuksen! Kauluspaitavalikoimamme on laaja! Voit yhdistää tarjoukseen vapaa-ajan kauluspaitoja sekä juhlavampia pukupaitoja

Valkoinen kauluspaita on klassikko, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Saat asuun persoonallisuutta valitsemalla kirkkaanvärisen tai kuviollisen kauluspaidan. Täydennä kokonaisuus asuun sopivilla asusteilla.

Entressen Dressmann-myymälä palvelee kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Nähdään ostoksilla! ✨💖👔