Nyt tapahtuu

Uuden sesongin vaihtuminen tarkoittaa sitä, että Dressmann-myymälään saapuu upeita uutuuksia!

2.9.2021

Trendit osoittavat, että ihmiset kaipaavat värejä myös syksyllä ja talvella. Syksyn väripalettiin kuuluukin muun muassa kauniita oranssin ja punaisen sävyjä. Myös kiinnostavia printtejä löytyy varsinkin vapaa-ajan valikoimastamme. Printilliset t-paidat piristävät asua ja toimivat hyvin paitatakin tai neuleen alla. Juuri nyt kaikki t-paidat kuuluvat OTA 3 MAKSA 2 -kampanjaan – tarjoamme edullisimman.

Kauden monikäyttöisin vaate on paitatakki. Paitatakki sopii loistavasti välikaudelle, sillä sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Pue kevyeksi takiksi t-paidan päälle ja kun sää kylmenee, lisää päälle vielä untuvaliivi tuomaan lämpöä. Talven aikana voit käyttää paitatakkia sisätiloissa neuletakin tai bleiserin asemasta.

Tyylikkäästä housuvalikoimasta löydät paljon värejä ja malleja. Perinteisten sinisten farkkujen rinnalta löytyy esimerkiksi vihreitä, oransseja ja punaisia! Kun ostat kahdet housut tai farkut, saat edullisemmista 50 % alennuksen. Tutustu laajaan valikoimaan Dressmann-myymälässä kauppakeskus Entressen 2. kerroksessa.