Nyt tapahtuu

Entressen kirjastossa tapahtuu

6.9.2021

Entressen kirjasto on monipuolinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kirjojen, musiikin ja videoiden lainaamisen lisäksi, kirjastossa tapahtuu jatkuvasti. Tässä joitakin poimintoja lähipäivien tarjonnasta, lisätietoa löydät osoitteesta https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Entressen_kirjasto

Kirjastokurren etäsatutuokio klo 9-9.30

Tervetuloa satujen kiehtovaan maailmaan! Luvassa on alle kouluikäisille suunnattuja satutuokioita sekä esityksiä. Ohjelma täydentyy talven mittaan.

Mukaan pääset Kirjastokurren Youtube-kanavalla: 

https://www.youtube.com/c/Kirjastokurre/live

ENTER ry opastaa 9.9.2021 klo 11-13

Henkilökohtaista opastusta älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden sekä sähköisten palveluiden käytössä. Ota mukaan oma laite, tarvittavat tunnukset ja salasanat.

Opastajina toimivat ENTER ry:n vapaaehtoiset vertaisopastajat.

Opastusajan voi varata kirjastossa paikan päällä tai soittamalla p. 09 8165 3776

Opastuksissa noudatetaan huolellista hygieniaa ja käytetään kasvosuojaimia. Tulethan opastukseen vain täysin oireettomana! Muutokset mahdollisia.

Lisätietoa: www.entersenior.fi

MusaHippa 14.9. klo 15-16

MusaHippa on liikunnallinen ja musiikillinen ryhmä 7-12 -vuotiaille.

MusaHipassa opitaan keskittymistä, toisten kunnioitusta, johtajuutta, tiimityöskentelyä ja vastuullisuutta liikunnallisten ja musiikillisten pelien ja leikkien avulla. 

Liikunnallinen ohjelma perustuu taistelulajien (Kali Majapahit) ja parkourin opetusmuotoihin. Musiikillisessa osuudessa päästään kokeilemaan eri soittimia ja musiikin tekemistä yhdessä.


Entressen kirjaston ja muiden liikkeiden aukioloajat löydät osoitteesta https://entresse.fi/