Nyt tapahtuu

Pian juhlitaan Vappua!

27.4.2022

Kevään iloisin juhla, Vappu, on pian taas täällä! Vapun herkut ja koristeet, sekä keväiset asut ja asusteet löydät Entressen liikkeistä.

Vinkit vapun viettoon

Kaikki vapun herkut ja koristeet löydät Entressen Lidlistä ja S-Marketista. Avataanko teillä grillikausi tai suunnataanko piknikille? Tai mitä, jos nauttisitte vappulounaan Entressen monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on muun muassa herkullisia pitsoja, täytettyjä patonkeja – muita herkkuja unohtamatta!

Kevään iloinen juhla saa näkyä myös pukeutumisessa. Luo oma vapputyylisi Entressen muodin liikkeistä. Vappuna voi unohtaa myös tavanomaiset meikkausrutiinit. Löydät kaiken tarvittavan Entressen liikkeiden laajasta kosmetiikan- ja hyvinvoinnin valikoimasta.

Vappuaatto sekä -päivä vaikuttavat Entressen liikkeiden aukioloihin. Vappuaattona osa liikkeistä sulkee ovensa aikaisemmin, ja Vappupäivänä erikoisliikkeet ovat suljettuna.

Alko palvelee lauantaina 30.4.2021 klo 9–18. Sunnuntaina 1.5. Alko on suljettu. Päivittäistavaramyymälät Lidl ja S-Market ovat avoinna läpi vappuviikonlopun.

Kauppakeskus Entresse toivottaa kaikille aurinkoista Vappua! ✨