Espoon Keskuksen Fysioterapia

Espoon Keskuksen Fysioterapia on lämminhenkinen jatkuvasti kehittyvä fysioterapiayritys, joka toimii Espoon Keskuksen sydämmessä, kauppakeskus Entressessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä fysioterapiaa, jalkaterapiaa, hierontaa ja terveysliikuntaa.

Työntekijämme ovat terveydenhuoltoalan koulutettuja ammattilaisia, omaavat runsaasti kokemusta alaltaan kouluttautumalla säännöllisesti ja hoitavat jokaista asiakasta yksilöllisesti. Palveluillamme haluamme auttaa asiakkaitamme pitkäaikaiseen hyvinvointiin ja parempaan arkeen.

Fysioterapiapalveluja Espoon keskuksessa 30 vuoden kokemuksella. Tervetuloa!

Fysioterapiasta apua kipuun
Yksi tavallisimmasta syistä hakeutua fysioterapiaan ovat erilaiset kivut ja jumit. Fysioterapiasta saat apua mm. selkäkipuun, niskakipuun, olkapääkipuun, lonkkakipuun ja polvikipuun sekä erilaisiin jumeihin, särkyihin ja kolotuksiin. Fysioterapiasta saattaa löytyä apu myös huimaukseen sekä päänsärkyyn. Fysioterapialla hoidetaan myös virtsankarkailua ja muita lantionpohjan toimintahäiriöitä sekä kuntoutetaan vatsalihasten erkaumaa. Fysioterapialla pyrimme parantamaan ja ylläpitämään asiakkaiden terveyttä, työ- ja toimintakykyä sekä elämänlaatua. Fysioterapia toteutetaan lääkärin lähetteen ja fysioterapeuttisen alkututkimuksen pohjalta laadittavan yksilöllisen terapiasuunnitelman mukaan. Fysioterapiaan voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Jalkaterapialla jalat kuntoon
Jalkakipuja, känsiä, kovettumia, sisäänkasvava kynsi, tai paksuuntuneet kynnet? Vaivaisenluu, vasaravarpaat, plantaarifaskiitti tai vaikka hermopinne jalassa? Jalkaterapiassa hoidetaan kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on alaraajojen kiputiloja, iho- ja kynsimuutoksia, jalkaterän ja varpaiden kuormitus- ja asentomuutoksia, tuki- ja liikuntaelinvaivoja tai urheilu- ja rasitusvammoja. Lisäksi erityisesti diabeetikoiden kannattaa tarkistuttaa jalkojensa kunto, tunto ja verenkierto jalkaterapeutilla säännöllisesti.

Hieronnalla lihasjumit pois
Lihakset jumissa? Hieronta rentouttaa lihaksia ja lievittää lihaskipuja. Hieronta myös lisää liikkuvuutta sekä parantaa lihasten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hierontaotteiden voimakkuus ja tempo määräytyvät asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hieronnan esikäsittelynä voidaan käyttää pintalämpöhoitoja.

Terveysliikunnalla jumit pois
Jumppaa jumit pois, tule pienryhmiimme harjoittelemaan kehonhallintaa, tasapainoa ja lihaskuntoa turvallisesti terveydenhuoltoalan ammattilaisten ohjauksessa. Tarjoamme Asahi-, jooga-, pilates- sekä kuntopiiriryhmiä kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Espoon Keskuksen Fysioterapia palvelee perjantaisin tarvittaessa klo 20:00 asti.

Avoinna

Ma 10–20
Ti-To 8–20
Pe 8–18
La 10–16

Puhelinnumero: 09 859 6897 / 050 353 7802
Sähköposti: info@espoonkeskuksenfysioterapia.fi

Sijainti: 2. kerros

WWW: espoonkeskuksenfysioterapia.fi