Enemmän jouluun Entressestä

Joulu on tullut Entresseen! Entressestä löydät kaiken jouluusi helposti ja huolettomasti saman katon alta. Kattava valikoima erilaisia myymälöitä, näppärät kulkuyhteydet sekä ravintolat ja kahvilat takaavat, että Entressessä viihtyy pukkikin!

Jouluista ohjelmaa kolmena lauantaina

LA 3.12., LA 10.12. & LA 17.12.

Klo 10-16
Tule tapaamaan joulupukkia Entresseen! Joulupukki kiertää kauppakeskuksen käytävillä ja ilahduttaa niin perheen pienimpiä kuin varttuneempaakin. Joulupukki jakaa makeisia ensimmäisille pukkia tervehtimään saapuville, ja pukin kanssa saa ottaa yhteiskuvia.

Klo 12 ja 13
Lauluyhtue Escappella luo joulumieltä rytmikkäällä joulumusiikilla ja ilahduttaa Entressessä ostoksilla viihtyvää.

Tapahtumat ovat maksuttomia.

Enemmän jouluun

Entresse on tänäkin vuonna mukana Espoon Nuorkauppakamarin järjestämässä Joulupuu-keräyksessä. Keräyspiste löytyy Entressen 2. kerroksesta ja lahjoittaa voi aina 4.12. asti.

Tutut joulusesongin pop-upit luovat joulun tunnelmaa Entressessä! Suomalaista käsityötä myyvästä Joulupuodista teet ihania löytöjä pukinkonttiin ja joulupöytään. Glims & Gloms -kauppakeskusteatteri tarjoaa teatterielämyksiä vaikka kesken jouluostosten!

Tervetuloa myös tutustumaan Entressen uudistuneeseen Leikkiboksiin. Viihtyisämpien leikkihetkien takaamiseksi tilassa on tehty pintaremonttia ja kalusteita on päivitetty.

Joulun parhaat tarjoukset

Espoon Keskuksen Fysioterapia

Espoon Keskuksen Fysioterapia

Kaikki Jalkis-tuotteet -10%. (ovh 18-28 €) Valikoimassa mm. tuoksuton, lämmittävä ja viilentävä voide, pihka pikiöljyvoide sekä NIXI-hoitovoide.

Espoon Keskuksen Fysioterapia

Espoon Keskuksen Fysioterapia

Joulupukin konttiin kaikki lahjakortit -10 %

Dressmann

Dressmann

Dressmann

Dressmann

Laaja valikoima pipoja, hanskoja sekä kaulahuiveja.

Silmäasema

Silmäasema

Silmäasemalla Violettien viikkojen kunniaksi aivan kaikki aurinkolasit joko voimakkuuksilla tai ilman nyt 30 prosentin alennuksella. Tervetuloa – myymälä täynnä huipputarjouksia!

Silmäasema

Silmäasema

Silmäasemalla on nyt Violetit viikot! Juuri nyt silmälasit puoleen hintaan, sisältäen kehykset ja linssit. Ilmainen optikon näöntutkimus silmälasien ostajalle. Tervetuloa – myymälä täynnä huipputarjouksia!

Espoon Keskuksen Fysioterapia

Espoon Keskuksen Fysioterapia

Tule perjantaina 2.12. klo 10-14 maksuttomaan mittaukseen ja saat henkilökohtaisen arvion lääkinnällisten hoitosukkien tai tukisukkien tarpeesta. Tilatuista sukista saat -15 % alennuksen. ​Laskimopäivänä mittauksen suorittaa sveitsiläisten SIGVARIS lääkinnällisten hoitosukkien asiantuntija. Varaa aikasi etukäteen puhelimitse 050 353 7802, tai tule mittaukseen jonottamalla. Ajat 15 min/asiakas.

Kukkakaari

Kukkakaari

Tervetuloa Kukkakaari Entresseen hakemaan joulun tunnelmaa kotiin tai tuliaiseksi. Meiltä löydät jouluiset kukkakimput, ruukkukukat, asetelmat sekä joulusuklaat.

Delhi Rasoi

Delhi Rasoi

Verkkokaupan asiakkaille 3.12. – 31.12.2022 ilmainen kotiinkuljetus! Minimitilaus 15,90 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Emotion

Emotion

Emotionissa alkaa Outlet myynti maanantaina 31.10. Tule tekemään kosmetiikka löytöjä huippuedulliseen hintaan. Paljon tuotteita – 50-70%! Tervetuloa!

Espoon Keskuksen Fysioterapia

Espoon Keskuksen Fysioterapia

OTZ-kengät (pellavaiset, mokkanahkaiset, nauhalliset ja muut erikoiskengät) nyt 55 €! (ovh mallista riippuen 89-143 €) OTZ-sandaalit normaalihinnoin 89 €.

Pizza Hut

Pizza Hut

Suositut ja kuukausittain vaihtuvat pizzahut.fi/kupongit löydät verkkokaupasta. Lisätiedot: pizzahut.fi

Pizza Hut

Pizza Hut

Pizza Hut Pan Pizza lounas tarjolla arkisin klo 15 asti. Lisätiedot: pizzahut.fi

iCare secondhand

iCare secondhand

Opiskelijakortilla saat kaikista tuotteista -20% alennuksen. Tervetuloa tekemään hyviä ja edullisia löytöjä! Huomaathan, että opiskelija-alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

iCare secondhand

iCare secondhand

Kanta-asiakkaille –15% alennus kaikista yli 10€ ostoista. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tervetuloa tekemään hyviä ja edullisia löytöjä!