Avoinna tänään 08:00–22:00

Ajankohtaista

Kukkakauppa Bloom avaa Entresseen

9.10.2024

Kukkakauppa Bloom avaa uuden kukkakaupan kauppakeskus Entresseen marraskuun alussa, Espresso Housea vastapäätä (2. kerros).

Kukkakauppa Bloom on moderni täydenpalvelun kukkakauppa pääkaupunkiseudulla, tarjoten laajan valikoiman kukkia ja viherkasveja.
Juhlista arkea ja erityisiä hetkiä Bloomin kukkakimpuilla!

Tiedotamme tarkan avajaispäivän myöhemmin.

 

Sulje

Syksy saapuu Entresseen 19.-22.9.

18.9.2024

Iloinen ohjelma ja upeat tarjoukset täyttävät Entressen torstaista sunnuntaihin 19-22.9. Katso koko maksuton tapahtumaohjelma ja tarjoukset: Kauppakeskus Entresse – Syksy

Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja viihtymään!

Dressmann avaa uudella sijainnilla torstaina 12.9.

2.9.2024

Dressmann muuttaa uudelle sijainnille Lindexin viereen, 2. kerrokseen. Uusi myymälä avaa torstaina 12.9., lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Huom! Muuton vuoksi myymälä nykyisellä sijainnillaan on suljettuna ma 9. – ke 11.9. 

Pohjoismaiden suurimpana miesten vaateketjuna Dressmann tarjoaa kaikenikäisille miehille vaatteita ja asusteita niin vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Lue lisää ja katso aukioloajat: Kauppakeskus Entresse – Dressmann

Entressessä juhlitaan Espoo-päivää la 31.8.

12.8.2024

Entressessä tapahtuu lauantaina 31.8. kun juhlimme Espoo-päivää! Kauppakeskuksen upeat, maksuttomat tapahtumat sopivat koko perheelle. Katso koko ohjelma ja tule mukaan! Tapahtumat ovat osana Espoo-päivän ohjelmistoa.

Tutkija Piin avaruuslabra klo 11–14, 2. kerros

Supersuosittu avaruuslabra saapuu Entresseen! Tule pipetoimaan väriavaruuksia ja jättipetrimaljoille aurinkokuntia sekä puristamaan taikamassoja avaruudellisiin 3D-muotoihin.

Pehmeä pilvilinna – Unien siiville! klo 15–18, 2. kerros, Hairlekiinin vieressä

Hyppää mukaan unien siiville ja liitele pehmoiseen pilvilinnaan. Unien siiville! -työpajassa koko perhe pääsee askartelemaan omat kimaltavat siivet säihkyvillä askartelumateriaaleilla. Pehmeässä Pilvilinnassa voit nähdä tuikkivia tähtiä, kimaltavia planeettoja ja värikkäitä pilvenhattaroita.

TanssiFonia – Kohtaamisten miljööt -esitystapahtuma

Klo 15.00 Helinä Rautavaaran museo 2. krs
Klo 15.30 kirjaston edessä 3. krs
Klo 16.00 Helinä Rautavaaran museo 2. krs
Klo 16.30 kirjaston edessä 3. krs

Yhden esityksen kesto n. 15 minuuttia.

Esitystapahtuma TanssiFonia, jossa tanssija ja muusikko reagoivat toisiinsa, eri miljöihin ja yleisöstä nouseviin impulsseihin. Lähitanssia yleisön kokemusetäisyydellä ja saksofonin sointia koskettamassa kuulijan äänimaisemaa.

Tiina Jalkanen, tanssi
Sonja Tiiro, saksofoni

Lisäksi muuta ohjelmaa keskuksessa Espoo-päivänä 31.8.:

  • Musti ja Mirrissä Espoo-päivän herkkubuffa 31.8. klo 10:30-17:30 Tänä vuonna Espoo-päivän yksi pääteemoista on kumppanuus ja sen erilaiset ilmenemismuodot. Nappaa siis karvainen kumppani mukaan ja tule myymäläämme herkuttelemaan! Lemmikeille tarjolla herkkuja ja märkäruokaa, omistajille kahvia, mehua ja pientä herkkua.
  • Kung Food Pandan oma panda-maskotti on bongattavissa kauppakeskuksen käytäviltä klo 13-17 välisenä aikana.
  • Entressen kirjaston pihalle, Jukeboksin eteen, tulee pieni kirpputori klo 12-15. Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä!
  • Yhteistyökumppanimme Kannusali järjestää mm. onnenpyöräkilpailun 1. kerroksessa, palkintoina keikkalippuja, Kannusalin tuotteita ja herkkuja klo 10.30-16.00.
  • Entressen pihakannen puolelle tulee dokumentaarinen ulkoilmavalokuvanäyttely osaksi Espoo-päivää, 9.9. asti. Näyttely koostuu kevään ja kesän 2024 aikana kerätyistä dokumentaarisista valokuvista ja haastatteluista, jotka käsittelevät espoolaista kaupunkikulttuuria.

Katso liikkeiden tarjoukset täältä!

Sulje

Kannusalissa koetaan syksyn mittaan ravistelevia live-elämyksiä

8.8.2024

Espoon keskuksessa sijaitseva maanalainen helmi, Kannusali, tarjoaa moninaisille yleisöille mahdollisuuden sukeltaa kulttuurielämysten pariin. Saisiko olla ajankohtaista popia, vaihtoehto- vai metallimusaa, viileää räppiä, taikka tekemistä koko perheelle? Kannusalissa on mistä valita.

Kohokohtia esiintyjäkattauksessa piisaa: suursuosittu pehmoaino avaa Kannusalin konserttikauden 30. elokuuta ja Atomirotta laittaa kellarin kuntoon syyskuun 20. päivä. Kauden alussa keikkailemaan saapuu Agent Blå (6.9.), Göteborgin lupaus pop punkille. Rosoa tarjoilevat myös Maritta Kuula + Liisa Akimoff (18.10.). Cleaning women säväyttää uudella tuotannollaan (15.11.), kuten myös Jaakonaho + Jere Ijäs & Monacon Työväen Palloilijat (22.11.), sekä Värttinä (29.11.).

pehmoaino

Konkarisarjaa Kannusalissa edustaa syksyllä Tuomari Nurmio (16.11.), sekä Marko Haavisto & Poutahaukat (13.9.). Lokakuun 11. lavalle astuu raikas tulokas Tuuli, kun taas emma & matilda kruunaa kauden konsertillaan 12. joulukuuta.
Liuta nuorten lahjakkuuksien yhteisilloissa kuullaan ikärajattomilla keikoilla ajanhermolla olevaa musiikkia. Vai miltä kuulostaa pilvet pilvet + Orvokki (14.9.), Senya + Yrjänä (28.9.), Yeboyah + Nisa (26.10.), Vilma Jää + Pelkkä Poutanen (4.10.), sekä pesso + good boys (30.11.)?

Raskaamman musiikin ystäville on luvassa muun muassa Cyan Kicksin (7.9.) ja Lost Societyn (1.11.) väkevät keikat, sekä Sentenced-aiheinen ilta.

Lost Society

Musiikin lisäksi kutkuttavaa kulttuuriantia tarjoaa Historian jännät naiset -näyttämöteos 26. syyskuuta. Stand up -komiikasta syksyllä vastaavat muun muassa suomen sokein koomikko Tommi Vänni (3.10.) ja Mika Eirtovaara (24.10.). Finglish stand up -ilta (23.10.) Cafe Bar Luolassa lupaa nauruhermoja hiveleviä esiintymisiä monella eri kielellä.

Historian jännät naiset

Pääsymaksuttomassa Mummodiskossa Tuija Piepponen ja DJ Mikko Haapalainen tanssittaa kaikkia ikään ja sukupuoleen katsomatta Kannusalissa (10.9. ja 12.11.). Ohjelmassa on myös elokuvaelämyksiä moneen makuun: päivänäytökset jatkuvat, kuten myös yleisön pyynnöstä klo 18 alkavat näytökset. Perheen pienimmille suunnattu tuttu Megamuskari jatkuu (21.9. ja 19.10). Suursuosittu Arne Alligator hurmaa syksyn Lasten luolalauantaissa 9. marraskuuta.

Kutkuttavia lisäyksiä ohjelmaan on sitä paitsi vielä luvassa. Nähdään maan alla!

Päivittyvän ohjelmiston löydät tapahtumalistauksestamme kannusali.fi

Seuraa Kannusalia sosiaalisessa mediassa:
Facebook: facebook.com/kannusalivenue
Instagram: @kannugram

Sulje

Leikkiboksi poissa käytöstä 5.-25.8.

2.8.2024

Entressen leikkiboksi on poissa käytöstä 5.-25.8. välisen ajan.

Tervetuloa uudelleen elokuun lopussa viihtyisään avaruusteemaiseen Leikkiboksiin Entressen 2. kerrokseen.

Tutustuthan huolella paikan sääntöihin ennen leikkejä:

  • Lapset leikkivät huoltajiensa vastuulla ja valvonnassa. Lasta ei saa jättää leikkitilaan yksin.
  • Leikitään vain sukkasiltaan
  • Leikkipaikka on tarkoitettu alle 10-vuotiaille
  • Ruokia ja juomia ei saa tuoda leikkitilaan
  • Jos huomaat tilassa hajonneita tai vaarallisia esineitä, ota viipymättä yhteyttä kauppakeskuksen valvomoon puh. 050 592 8889

 

Kynsistudio La Chica on avannut Entresseen

15.5.2024

Kynsistudio La Chica on avannut Entresseen!

La Chicasta saat monipuolisesti eri kauneudenhoitopalveluita: rakennekynnet ja kynsimaalaukset, geelilakkaus, varpaankynsien geelaus, manikyyri, ripsienpidennys, volyymiripset ja kestomaskarat.

La Chican löydät Entressen 1. kerroksesta, Sirpa Mansneria vastapäätä.

Tokmanni avaa Entresseen!

13.5.2024

Entressessä aloittaa syksyllä uusi toimija, kun Tokmanni avaa myymälän kauppakeskukseen!

Myymälän tarkemmasta avajaisten ajankohdasta viestitään lähempänä avausta.

Toivotamme Tokmannin lämpimästi tervetulleeksi Entresseen!

Musti ja Mirri avaa Entresseen torstaina 18.4.!

15.4.2024

Pian saat lemmikillesi kaiken tarpeellisen Entressestä, sillä Musti ja Mirri avaa Entressen 2. kerrokseen! Huikeita avajaisia vietetään 18.-21.4.

To 18.4: Myymälän vakiokuonojen paraatikävely uudelle myymälälle avaamishetkellä, myymälässä kahvitarjoilua omistajille ja märkäruoka- ja pakastemaistiaisia koirille. Lisäksi 30 ensimmäiselle maksavalle asiakkaalle mukaan yllätyspussi!

Pe 19.4: Onnenpyörä, jokainen pyöräytys voittaa! Lisäksi asiakaskoirille aktivointipelien testausta myymälässä.

La 20.4: Tassu-spa  klo 12-14 (10€, sis. kynsienleikkuun ja anturoiden rasvauksen), Lisäksi turkinhoidon ja hyvinvointituotteiden esittelyä myymälässä, ja dental-herkkujen maistelua.

Su 21.4: koirien pallomeri! Pallojen seassa muutamia tuotteita, löytäjä saa pitää! (1 tuote/lemmikki)

 

 

Kevät saapuu Entresseen 4.-7.4.

4.4.2024

Keväinen ohjelma ja upeat tarjoukset täyttävät Entressen torstaista sunnuntaihin 4.-7.4. Katso koko maksuton tapahtumaohjelma ja tarjoukset: Kauppakeskus Entresse – Enemmän kevääseen läheltä

Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja viihtymään!