Avoinna tänään 08:00–21:00

Ajankohtaista

Tokmanni avaa Entresseen!

13.5.2024

Entressessä aloittaa syksyllä uusi toimija, kun Tokmanni avaa myymälän kauppakeskukseen!

Myymälän tarkemmasta avajaisten ajankohdasta viestitään lähempänä avausta.

Toivotamme Tokmannin lämpimästi tervetulleeksi Entresseen!

Kynsistudio La Chica on avannut Entresseen

15.5.2024

Kynsistudio La Chica on avannut Entresseen!

La Chicasta saat monipuolisesti eri kauneudenhoitopalveluita: rakennekynnet ja kynsimaalaukset, geelilakkaus, varpaankynsien geelaus, manikyyri, ripsienpidennys, volyymiripset ja kestomaskarat.

La Chican löydät Entressen 1. kerroksesta, Sirpa Mansneria vastapäätä.

Musti ja Mirri avaa Entresseen torstaina 18.4.!

15.4.2024

Pian saat lemmikillesi kaiken tarpeellisen Entressestä, sillä Musti ja Mirri avaa Entressen 2. kerrokseen! Huikeita avajaisia vietetään 18.-21.4.

To 18.4: Myymälän vakiokuonojen paraatikävely uudelle myymälälle avaamishetkellä, myymälässä kahvitarjoilua omistajille ja märkäruoka- ja pakastemaistiaisia koirille. Lisäksi 30 ensimmäiselle maksavalle asiakkaalle mukaan yllätyspussi!

Pe 19.4: Onnenpyörä, jokainen pyöräytys voittaa! Lisäksi asiakaskoirille aktivointipelien testausta myymälässä.

La 20.4: Tassu-spa  klo 12-14 (10€, sis. kynsienleikkuun ja anturoiden rasvauksen), Lisäksi turkinhoidon ja hyvinvointituotteiden esittelyä myymälässä, ja dental-herkkujen maistelua.

Su 21.4: koirien pallomeri! Pallojen seassa muutamia tuotteita, löytäjä saa pitää! (1 tuote/lemmikki)

 

 

Kevät saapuu Entresseen 4.-7.4.

4.4.2024

Keväinen ohjelma ja upeat tarjoukset täyttävät Entressen torstaista sunnuntaihin 4.-7.4. Katso koko maksuton tapahtumaohjelma ja tarjoukset: Kauppakeskus Entresse – Enemmän kevääseen läheltä

Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja viihtymään!

Kannusali on julkaissut kevään rouhean kulttuuritarjontansa

25.1.2024

Espoon keskuksessa sijaitsee piilotettu maanalainen helmi. Kannusali tarjoaa kaikenikäisille yleisöille mahdollisuuden sukeltaa moninaisten kulttuurielämysten pariin. Kannusalissa kohtaavat laadukas livemusiikki, esitystaide ja yhteisöllisyys.

Kevään aikana Kannusalissa nautitaan rouheista keikoista ja koskettavista konserteista yli genrerajojen. Kohokohtia esiintyjäkaartissa ovat muun muassa Knipi Trio, Don Johnson Big Band ja Edu Kettunen. Huhtikuussa esiintymään saapuu The Hollies -yhtyeen kanssa maailmaa kiertänyt ja kotimaansa Ruotsin parhaaksi soul-laulajaksi tituleerattu Mikael Rickfors.

Indiemusiikin sanansaattajat Joni Ekman Group, Krypta, Ursus Factory, Knife Girl, The Holy, sekä Räjäyttäjät ja Kristiina keikkailevat kaikki Kannusalissa esittäen tuoretta vaihtoehtomusiikkiaan. Kannusalin lavalla nähdään myös liuta nuoria lahjakkuuksia Rosa Costen ja Sonian, sekä Arttu Lindemanin ja Heviteemun yhteisilloissa, sekä suurta suosioita nauttivan Jambo & bandin keikalla.

Metallimusiikin ystäville on luvassa muun muassa Mokoma-yhtyeen Annala ja Saikkonen duon esiintyminen tammikuussa. Hiihtolomaviikolla maan alta jyrähtää 6 Feet Underground minifestarin merkeissä. Toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa esiintyy niin raskaamman musiikin uusia tulokkaita kuin konkareita, kuten Brymir, Metsatöll ja Saruru. Kasarin Lapset -livepodcast illassa 10. huhtikuuta uppoudutaan puolestaan Children of Bodomin historiaan.

Kannusalin lavalla nähdään musiikin lisäksi viihteellisiä esityksiä ja esitystaiteen helmiä, kuten palkitun koreografin Sonya Lindforsin Something like this tanssiteos, sekä Fathi Ahmedin ja Meben stand up -showt. Helsinki Poetry Connection ja Matriarkaatti kutsuvat yleisöä osallistumaan Café Bar Luolassa järjestettävissä Open mic -illoissaan.

Ohjelmassa on myös edullisia elokuvaelämyksiä moneen makuun: niin päivänäytösten muodossa, kuin yleisön pyynnöstä klo 18 alkavien näytösten tiimoilta. Perheen pienimmille suunnattu ohjelmisto Kannusalissa on kevään aikana entistä monipuolisempi. Tammikuun lopussa koetaan ensimmäinen Lasten luolalauantai, suursuositun Skidit diskon merkeissä.

Kutkuttavia lisäyksiä ohjelmaan on vielä luvassa. Nähdään maan alla!

Lisätietoja ja lipunmyynti: kannusali.fi

Seuraa Kannusalia sosiaalisessa mediassa:

Facebook: facebook.com/kannusali

Instagram: @kannugram

Sulje

Joulupuoti pop up avannut Entresseen

5.12.2023

Joulupuoti pop up ilahduttaa jälleen Entressen asiakkaita! Täältä pop upista löydät aivan ihastuttavia joululahjaideoita: kauniita koruja, pehmeitä pantoja, lämpimiä villasukkia, tossuja ja paljon muuta.

Joulupuoti pop upin löydät Entressen 2. kerroksesta, Hairlekiinin ja Leikkiboxin välistä, 23.12. saakka.

Tervetuloa ostoksille!

Joulupuoti pop upin aukioloajat: 

Ma-pe 10-18

La 10-16

Maksutapoina käteinen tai Mobilepay.

Sulje

Entressen joulunavaus

16.11.2023

Tervetuloa nauttimaan joulutunnelmasta kauppakeskus Entresseen! Katso koko maksuton ja kaikille avoin tapahtumaohjelma:

Lauantai 25.11. klo 12-16

Joulumuorin glögitarjoilu

Joulumuori on kattanut pöydän koreaksi ja tarjoilee lämmintä glögiä, maustekakkua ja gluteenittomia piparkakkuja joulupukin ja tontun kanssa Entressen 2. kerroksessa (400 henkilölle).

Lauantai 9.12. klo 12-16

Joulupukki ja tonttu kiertelevät keskuksessa ja jakavat makeisia.

27.11.-11.12. 

Joulupuu-keräys 2. krs

Katso tämän linkin takaa liikkeiden joulun ajan tarjoukset!

Pidätämme oikeuden tapahtumamuutoksiin.

Sulje

Entresse täynnä tapahtumia ja tarjouksia 26.-28.10.

23.10.2023

Kauppakeskus Entresse täyttyy upeista tarjouksista ja tapahtumista torstaista lauantaihin 26.-28.10.2023. Katso koko maksuton tapahtumaohjelma ja tarjoukset: Kauppakeskus Entresse – Syksy

Lämpimästi tervetuloa Entresseen!

Fanitapahtuma Kibecon Espoon keskuksessa 11.-12.11.2023

10.10.2023

Fanitapahtuma Kibecon saapuu Espoon keskukseen 11.-12.11.2023. Kibecon tuo animen, mangan, pelien ja k-popin ystävät yhteen. Tapahtuman 2023 teemana on MYSTIIKKA. Tarjolla on paljon ohjelmaa cosplaykilpailusta roolipeleihin. Tapahtuma tuotetaan Espoon kaupunginkirjaston, nuorisopalvelujen, Kannusalin sekä vapaaehtoisten yhteistyönä. Kibecon koostuu vapaaehtoisten tuottamasta ohjelmasta ympäri kirjastoa sekä fanitaiteen ja fanikulttuurin eri muodoista. Tapahtuma sopii kaikenikäisille ja on kävijöille täysin maksuton.

Tapahtuman info löytyy osoitteesta www.kibecon.com ja kaikesta ajankohtaisesta pysyy kärryillä parhaiten seuraamalla Kibeconia Facebookissa tai Instagramissa.

Tervetuloa Entressen uusille nettisivuille!

17.3.2023

Uudet nettisivut on tehty vastamaan Entressen uutta brändi-ilmettä sekä sivuilla helpottamaan asiointia. Nettisivuilta löydät helposti liikkeiden aukioloajat ja yhteystiedot, tarjoukset sekä Entressen ajankohtaiset kuulumiset.