Avoinna tänään 10:00–21:00

Espoon Keskuksen Fysioterapia

 

Espoon Keskuksen Fysioterapia on lämminhenkinen toisen sukupolven perheyritys, joka toimii kauppakeskus Entressessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä fysioterapiaa, lymfaterapiaa, vaativaa lääkinnällistä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta (mm. Kela, kaupungit, vakuutusyhtiöt ja itse maksavat), faskiamanipulaatiota, lantionpohjan fysioterapiaa, akupunktuuria, tuki- ja hoitosukkien mittausta, terveydenhoidollista jalkaterapiaa ja -hoitoa, klassista- ja urheiluhierontaa, Voice Massage- ja purentaelimistön erikoishierontaa sekä rentoja terveysliikunnan pienryhmiä viihtyisissä tiloissamme. Tutustu kehittyvään palvelutarjontaamme “Palvelut” -kohdasta ja seuraa myös laajenevaa terveyden- ja hyvinvoinnin tuotevalikoimaamme!

Työntekijämme ovat terveydenhuoltoalan koulutettuja ammattilaisia, omaavat runsaasti kokemusta alaltaan kouluttautumalla säännöllisesti ja hoitavat jokaista asiakasta yksilöllisesti. Palveluillamme haluamme auttaa asiakkaitamme pitkäaikaiseen hyvinvointiin ja parempaan arkeen.

Terveydenhuollon – ja hyvinvoinninpalveluja Espoon keskuksessa sukupolvelta toiselle.

Tervetuloa!

 

Fysioterapiasta apua kipuun
Yksi tavallisimmasta syistä hakeutua fysioterapiaan ovat erilaiset kivut ja jumit. Fysioterapiasta saat apua mm. selkäkipuun, niskakipuun, olkapääkipuun, lonkkakipuun ja polvikipuun sekä erilaisiin jumeihin, särkyihin ja kolotuksiin. Fysioterapiasta saattaa löytyä apu myös huimaukseen sekä päänsärkyyn. Fysioterapialla hoidetaan myös virtsankarkailua ja muita lantionpohjan toimintahäiriöitä sekä kuntoutetaan vatsalihasten erkaumaa. Fysioterapialla pyrimme parantamaan ja ylläpitämään asiakkaiden terveyttä, työ- ja toimintakykyä sekä elämänlaatua. Fysioterapia toteutetaan lääkärin lähetteen ja fysioterapeuttisen alkututkimuksen pohjalta laadittavan yksilöllisen terapiasuunnitelman mukaan. Fysioterapiaan voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Jalkaterapialla jalat kuntoon
Jalkakipuja, känsiä, kovettumia, sisäänkasvava kynsi, tai paksuuntuneet kynnet? Vaivaisenluu, vasaravarpaat, plantaarifaskiitti tai vaikka hermopinne jalassa? Jalkaterapiassa hoidetaan kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on alaraajojen kiputiloja, iho- ja kynsimuutoksia, jalkaterän ja varpaiden kuormitus- ja asentomuutoksia, tuki- ja liikuntaelinvaivoja tai urheilu- ja rasitusvammoja. Lisäksi erityisesti diabeetikoiden kannattaa tarkistuttaa jalkojensa kunto, tunto ja verenkierto jalkaterapeutilla säännöllisesti.

Hieronnalla lihasjumit pois
Lihakset jumissa? Hieronta rentouttaa lihaksia ja lievittää lihaskipuja. Hieronta myös lisää liikkuvuutta sekä parantaa lihasten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hierontaotteiden voimakkuus ja tempo määräytyvät asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hieronnan esikäsittelynä voidaan käyttää pintalämpöhoitoja.

Terveysliikunnalla jumit pois
Jumppaa jumit pois, tule pienryhmiimme harjoittelemaan kehonhallintaa, tasapainoa ja lihaskuntoa turvallisesti terveydenhuoltoalan ammattilaisten ohjauksessa. Tarjoamme jooga-, pilates- pienryhmiä kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Tarkista vapaita aikoja sähköisestä ajanvarauksestamme www.espoonkeskuksenfysioterapia.fi

VARAUSTEN MUKAAN MYÖS AAMUISIN JA KLO 18 JÄLKEEN ARKI-ILTAISIN.

LAUANTAISIN VARAUSTEN MUKAAN.

Tervetuloa!