Helinä Rautavaaran museo

Helinä Rautavaaran museo on suljettu väliaikaisesti valtioneuvoston päätöksellä (13.5.2020 asti).  Lue lisätiedot osoitteesta: helinamuseo.fi

Maailman kulttuureita esittelevä Helinä Rautavaaran museo avaa ovensa yleisölle Espoo-päivänä 31.8.2019. Kokoelman sydämen muodostavat toimittaja Helinä Rautavaaran keräämät rituaali-, käyttö- ja taide-esineet Afrikasta, Aasiasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Museon kokoelmiin kuuluu myös Rautavaaran valokuvia ja audiovisuaalisia aineistoja sekä muistiinpanoja ja päiväkirjoja.

Vaihtuvat näyttelyt ja lukuisat tapahtumat tarjoavat elämyksiä koko perheelle.

Museoon on vapaa pääsy. Lue lisää osoitteessa www.helinamuseo.fi

Näyttelyssä

3.3.2020 – 30.7.2020 Lähteneet

Lähteneet-näyttely kertoo, millaista on lähteä ja saapua perille Eurooppaan sellaisella passilla, jolla viisumia on lähes mahdoton saada.

Lähteneet –näyttelyssä on kahden valokuvaajan Anna Aution (s. 1980) ja Katja Tähjän (s. 1976) valokuvia, joita he ovat ottaneet vuosina 2008-2020.Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuvaajat yhdistävät lähtemisen teemaa tarkastelevat teoksensa. Autio on kuvannut Italiassa ja Kreikassa Välimerellä hukkuneiden ihmisten omaisuutta. Esineet ovat todistusaineistoa uhrien tunnistamiselle.

Avoinna

Ma suljettu
Ti suljettu
Ke suljettu
To suljettu
Pe suljettu
La suljettu
Su suljettu

Sijainti: 2. kerros

WWW: helinamuseo.fi/